Geef een belletje

+31 6 2056 50 20

Aannemersbedrijf R. van Wetering: Al 25 jaar een baken van vakmanschap

Aannemersbedrijf R. van Wetering staat al 25 jaar garant voor onderhouds- en verbouwingsprojecten in regio Den Haag, gedreven door de overtuiging om elke woonwens op persoonlijke en betrouwbare wijze te realiseren.

Wij begrijpen dat uw huis een weerspiegeling is van uzelf en streven ernaar om uw unieke visie tot leven te brengen.

In de particuliere sector is vertrouwen essentieel. Daarom werken wij consequent samen met vaste, betrouwbare onderaannemers.

0
Jaar ervaring

Over ons

Welkom bij Aannemersbedrijf R. van Wetering, uw betrouwbare partner in onderhoud en verbouwingen in de regio Den Hoorn. Met trots vieren we ons 25-jarig bestaan, een periode waarin we met passie hebben gewerkt aan het verwezenlijken van de woonwensen van onze particuliere klanten.

Wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht. Uw huis is een persoonlijke uitdrukking van wie u bent en wij streven ernaar om uw visie tot leven te brengen. We luisteren zorgvuldig naar uw wensen en behoeften, en we werken samen met u om een op maat gemaakt plan te ontwikkelen dat past bij uw wensen.

Wij begrijpen het belang van betrouwbaarheid in de particulier sector. Daarom werken we nauw samen met vaste onderaannemers die dezelfde normen en gedachten delen. Deze langdurige samenwerkingen stelt hem in staat om consistente kwaliteit te leveren ongeacht de omvang van het project.

Graag kijken we vooruit naar nog vele jaren met uitdagende projecten en tevreden klanten.